Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 30th, 2014

Strabismul si filmele 3D

Publicat pe 30 Apr 2014 at 4:30am

Va prezentam astazi un interviu cu Dr. Daniela Cioplean, medic primar oftalmolog, Presedintele Societatii Romane de Strabologie si Oftalmopediatrie, subiectul dezbatut fiind unul de maxim interes in ziua de astazi: Filmele 3D si afectiunile oculare.

Odata cu aparitia filmelor 3D m-am bucurat ca pot sa exemplific printr-o comparatie „la moda” ce inseamna „vederea in spatiu”, mai exact vederea stereoscopica.

Cu ani in urma, ma chinuiam sa explic pacientilor care este legatura dintre strabism si vedere, iar uneori dupa 15-20’ de explicatii eram intrebata : „dar vede, nu ?”. Da, copilul vedea, dar CU…

Cum alegi baby sitter-ul potrivit pentru copilul tau?

Publicat pe 30 Apr 2014 at 4:00am

Vine o vreme cand parintele trebuie sa se separe fizic de copilul sau, fie ca se duce la serviciu, fie ca are nevoie de timp pentru sine. Un parinte are nevoie din cand in cand de asemenea timp pentru el fie sa isi viziteze prietenii, fie sa mearga la un curs sau pur si simplu sa isi incarce bateriile la cumparaturi. Iar acest lucru este valabil indiferent daca esti casatorit sau esti un parinte singur.

Un timp dedicat doar tie nu este un moft, ci o necesitate chiar daca nu esti parinte, insa cu atat mai mult atunci, deoarece cantitatea de energie si atentie si dedicare pe care orientezi catre…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!