Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 16th, 2014

10 fructe si legume care ne ajuta sa slabim dupa sarcina

Publicat pe 16 Apr 2014 at 7:00am

Mai ales dupa ce am dat nastere unui copil, sau in oricare alta circumstanta care ne creeaza probleme cu greutatea, ne confruntam cu o adevarata provocare: cum sa slabim si apoi sa ne si mentinem greutatea? Urmam sau incercam sa urmam variante de diete, care dau sau nu dau rezultate.

Exista, insa, dincolo de orice dieta, legume si fructe care nu numai ca nu ingrasa, dimpotriva, ele pot fi mancate in orice cantitate si chiar ajuta, la propriu, organismul, la detoxifiere, astfel dand rezultate mult mai bune intr-o cura de slabire.

Fructe cu…

10 trucuri pentru a evita sa te ingrasi in timpul sarcinii

Publicat pe 16 Apr 2014 at 6:30am

In sfarsit, visul de a deveni mamica este pe cale sa devina realitate. Constati, insa, ca pe masura ce sarcina evolueaza, apar modificari majore pe care le resimti atat din punct de vedere al apetitului alimentar, cat si din punct de vedere fizic sau psihic.

Castigul in greutate in timpul sarcinii este ceva normal, numai ca trebuie sa fii atenta ca numarul de kilograme acumulate sa nu fie exagerat de mare. In mod normal, o gravida la termen nu trebuie sa depaseasca, in medie, cu mai mult de 12 kg greutatea de…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!