Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 27th, 2014

Introducerea alimentelor in alimentatia copilului

Publicat pe 27 Apr 2014 at 4:30am

Pentru a-ti fi mai usor sa-i pregatesti bebelusului tau mancarica potrivita varstei, am creat pentru tine un ghid rapid de urmarire a perioadei in care pot fi introduse anumite alimente in dieta lui.

Aceste recomandari sunt generale, dieta specifica pentru bebelusul tau precum si cantitatile din fiecare aliment le va stabili medicul vostru pediatru.

Cand se introduc fructele in alimentatia copilului? Mar – 4 luni Para – 4 luni Banana – 6 luni Portocala, lamaie – 6 luni Caisa, piersica – 6 luni Cirese, visine – 7 luni Pepene galben – 12 luni Strugure – 9 luni Capsuni, mure,…

Jocuri pentru varsta de 8-12 luni

Publicat pe 27 Apr 2014 at 4:00am
Furnicutele

Misca-ti palmele pe corpul copilului de la picioruse la cap si inapoi, recitand o strofa potrivita, de ex. „Vin furnicile, vin, vin, pana-n cap la Catalin …. Fugiti, furnicute-acum!”

Manuta disparuta

Este destul de greu sa imbracam un copil la aceasta varsta, de aceea iti recomandam sa incerci sa transformi imbracatul intr-o joaca: atunci cand ii introduci mana in maneca, arata-ti mirarea ca manuta a „disparut” si apoi manifesta-ti bucuria cand aceasta „apare”.

Oglinjoara

Tine in mana jucaria de plus preferata si, in timp ce o misti, prefa-te ca vorbeste. Apropie apoi…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!