Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 26th, 2014

6 sfaturi pentru mofturosii la mancare

Publicat pe 26 Apr 2014 at 4:30am

Stim ca momentele in care micutul tau refuza mancarea pot deveni foarte stresante, insa, cu putina rabdare, poti depasi toate obstacolele. Nu te astepta la miracole peste noapte… bucura-te de fiecare mic succes (cum ar fi cel cand copilul tau accepta un nou aliment pentru prima data). Dar trebuie sa te astepti si la unele esecuri.

Copilul tau are si zile mai putin bune, cand va pleca de langa masa pregatita atat de frumos… si nimic nu va fi mai dezamagitor. Nu dispera si nu te gandi ca nu o va mai accepta niciodata.

Jocuri pentru varsta de 6-8 luni

Publicat pe 26 Apr 2014 at 4:00am

Aseaza cateva zornaitori sau alte jucarii usor de prins cu mana in fata copilului intins pe burtica si indeamna-l sa le apuce cu mana.

De asemenea, poti aseza mai multejucarii pe masa in timp ce tii micutul pe genunchi. Va lua pe rand cate o jucarie si o va arunca pe podea. E si asta o distractie!

A fost odata…

Spune-i micutului povesti, recita-i versuri si canta-i. Cand ti-ai epuizat repertoriul, poti sa emiti pur si simplu insiruiri de silabe (ga-ga, ma-ma-ma).

Trebuie doar sa tii minte sa-ti schimbi intonatia, ca si…

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!