Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 28th, 2014

Alimente nerecomandate pana la varsta de 1 an a copilului tau

Publicat pe 28 Apr 2014 at 4:30am

Alimentele nerecomandate pana la varsta de 1 an a copilului tau sunt enumerate mai jos.

Fa tot posibilul si evita introducerea acestor alimente in dieta pentru ca puiul tau sa beneficieze de o sanatate de fier si lipsita de probleme.

Alimente interzise pana la 1 an Carne de porc Carne de oaie Fructe de mare Sare Zahar Miere Albus de ou Lapte de vaca/capra Fructe nucifere (alune, migdale, nuci, cajou etc) Fructe cu sâmburi mici (capsuni, coacaze, afine, mure etc.) Prajeli (sarmale, tocanita, musaca etc) Ciorbe grase (ciorba de burta, ciorba de vacuta etc) Slanina, jumari Usturoi crud

Joculete pentru varsta de peste 1 an

Publicat pe 28 Apr 2014 at 4:00am
Jucaria de plus

Jucaria de plus preferata a copilului poate fi folosita pentru a invata lucruri noi. Arata-i micutului cum poate fi mangaiat catelusul pe burtica, cum il pieptanam, cum spunem „pa, pa” in locul lui.

Fleosc, pleosc

Lasa-ti copilul sa se joace in voie cu apa atunci cand face baie. Poate sa umple si sa verse apa din forme colorate, va incerca sa scufunde diverse obiecte, stropeste, improasca, face valuri.

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!