Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

Sfaturi pentru a nu avea un copil rasfatat0 Comments

Publicat in:
Etichete:ce sa fac, ce sa faci, copil rasfatat, greseli, rasfat, sfaturi


Alta greseala comuna este sa faceti cumparaturi din cauza sentimentului de vinovatie, spune Karp. Cand copilul se intristeaza sau spune „Esti cea mai rea mama din lume“, nu este momentul sa-i luati un cadou. Permitandu-i copilului sa va manipuleze nu-i faceti un bine. Poate ca va primi ce-si doreste, dar bucuria lui va fi mai mica stiind ca ati cumparat cadoul fiindca a insistat el.

Cedati crizelor de furie ale copilului

Faptul ca va inmuiati cand copilul face o criza de furie este o forma extrema de a-i rasplati comportamentul negativ. Ii dovedeste ca poate obtine orice facand crize de isterie – si nu asa merg lucrurile in lumea reala. „Daca dumneavoastra ca adult faceti o criza, vi se intampla lucruri rele”, subliniaza Peters.

Chiar dumneavoastra va purtati ca un copil rasfatat

„Modul in care interactionati cu familia serveste ca model pentru modul in care copilul se va purta cu altii”, spune Karp. Daca va vaicariti si va plangeti in fata copiilor, ei vor copia modelul. Proverbul „aschia nu sare departe de trunchi” este adevarat, deoarece copiii fac ceea ce faceti dumneavoastra, nu ceea ce spuneti.

Sursa: desprecopii.com




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
Sfaturi pentru a nu avea un copil rasfatat

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!