Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

10 trucuri pentru a evita sa te ingrasi in timpul sarcinii0 Comments

Publicat in:
Etichete:controlul greutatii, cum slabesc, greutate, greutatea in sarcina, sarcina, slabire in sarcina

Jurnal de sarcina

In timpul sarcinii este mai mult decat o necesitate sa ai un program alimentar echilibrat. In ce consta acesta? In faptul ca in cursul unei zile tu trebuie sa iei trei mese principale, consistente, dar si doua gustari intre acestea.

Jurnalul de sarcina

Jurnalul de sarcina

Nu este suficient sa spui ca doctorul tau tine o fisa medicala cu parcursul sarcinii tale, ci ar fi indicat sa tii si tu un jurnal in care sa iti notezi toate modificarile si programul alimentar pe care-l stabilesti cu nutritionistul.

Masajul te ajuta

Pentru a te putea acomoda mai usor cu schimbarile suferite de corpul tau in timpul sarcinii, ai putea apela la o metoda foarte eficienta si anume masajul. Masajul prenatal ajuta la reglarea tensiunii arteriale, combate oboseala pe care o simti mai acut in aceasta perioada, creste tonusul muschilor abdominali, mentine elasticitatea pielii, reduce riscul aparitiei vergeturilor sau atenueaza aspectul celor deja existente.

Poate unul dintre cele mai importante beneficii ale masajului este, insa, relaxarea, care are efecte pozitive atat asupra mamei, cat si asupra bebelusului din burtica. Asadar, masajul nu este doar o forma de rasfat, ci ajuta si induce o stare de sanatate psihica si fizica excelente.

Incearca diverse activitati

Daca ai o sarcina fara riscuri, inseamna ca nu ai restrictii din partea medicului cu privire la activitatile pe care sa le desfasori. Asa ca, sari din pat, fa treburi casnice usoare, iesi in parc, rasfata-ti partenerul cu diverse bunatati culinare. Poti face tot ceea ce iti placea inainte de sarcina, uitand astfel de exemplu, de poftele culinare specifice acestei perioade. Nnumai ca nu trebuie sa uiti ca moderatia este cuvantul cheie!




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
10 trucuri pentru a evita sa te ingrasi in timpul sarcinii

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!