Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...

7 mituri despre a fi tata0 Comments

Publicat in:
Etichete:mituri, parinte, parinti, tata

Concluzie: Viata de tata apoate oferi satisfactii mult mai mari decat viata profesionala. In fond, ceea ce te defineste ca om sta inauntrul fiecaruia, nu pe cartea de vizita.

Mituri

Mituri

Fiecare barbat va fi un tata identic cu tatal sau

Indiferent daca tatal sau constituie un exemplu pozitiv sau negativ, barbatii au tendinta sa considere ca, in ceea ce priveste relatia cu copiii sai, isi va copia parintele fie ca vor, fie ca nu vor. Acest mit il putem regasi in mare masura si in ceea ce priveste mamele; fiecare dintre noi a auzit sau a folosit macar o data expresia „aoleu, ma transform in mama mea” .

Realitatea: Adevarul este ca nu are absolut nicio importanta cum a fost tatal sau pentru un barbat; abilitatile de tata sau lipsa acestora nu influenteaza capacitatea sa de a fi un tata bun. Este normal ca fiecare barbat sa sa gandeasca uneori la familia sa si, indiferent daca situatia a fost pozitiva sau negativa, sa ii incolteasca in minte gandul ca va calca pe urmele tatalui sau. Trebuie doar sa nu uite ca tatal sau nu trebuie sa fie modelul sau de parinte, ci numai o idee a felului de tata care ar putea deveni, la randul sau. Cel mai bun lucru pe care il poate face un barbat este sa priveasca foarte atent in jurul sau: rudele, prietenii sau colegii pot avea, fiecare dintre ei, cate o calitate pe care si-ar dori sa o adopte.

Concluzie: A fi tata nu inseamna sa imiti nici propriul tata, niciun alt model, ci sa cauti sa acumulezi de la fiecare tata cate o trasatura de admirat si sa te transformi intr-un cumul de cunostinte, abilitati si sentimente care sa te faca tatal perfect care iti doresti sa fii pentru copilul tau.

Sursa: Qbebe




Author: Corpul Uman
Google
Curs de alaptare


Un nou serviciu special creat pentru tine!

Ai nevoie de consultanta avizata in privinta nasterii, alaptarii, diversificarii si alimentatiei tale sau a copilului?

Suna ACUM si stabileste o intalnire!
0751.160.458


Link-uri Sponsorizate
7 mituri despre a fi tata

Lasă un răspuns

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletterul Corpul-Uman.com!